20140731

KURSUS KAYAK STAR 1 (MELAKA)

Klik Imej Untuk Zoom.

Buat warga Melaka khususnya dan sesiapa yang berminat mengambil kursus Kayak Bintang 1 bolehlah menghubungi saudara Umar Mukhtar di talian 014-846 7714. Kursus selama 3 hari pada 22-24 Ogos 2014. Jom join :)

Nota: Kursus Star 1 adalah kursus paling asas dalam sukan kayak dan terbuka kepada umum walaupun tiada pengalaman berkayak. Kursus Star 2 pula untuk mereka yang berminat memahirkan diri dalam sukan kayak. Ia terbuka kepada yang telah mempunyai sijil Star 1.

 

6 comments:

  1. Aku walau dah lama berkayak tapi langsung takde sijil.. haha

    ReplyDelete
  2. Boleh lah join bro kursus tu.. Tambah sijil ;)

    ReplyDelete
  3. Sharifah Az OutdoorAugust 1, 2014 at 2:57 AM

    Jauh tu kat Melaka.. Kat KL takde ke?

    ReplyDelete
  4. Jika ada rakan-rakan saya yang organize star 1 di KL, saya akan inform dlm blog ini :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Try tanya sahabat saya tu, Umar Mukhtar di talian 014-846 7714.

      Rasanya yuran tak tinggi sebab anjuran bersama ALAM, KBS & MASCA

      Delete